Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Scott Kelby - Photoshop könyve digitális fotósoknak 2014/kék

Ár:
4.990 Ft (4.752 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 29010025
Szállítási díj: 2.500 Ft
Elérhetőség: Azonnal elérhető
Várható szállítás: 2019. október 18.
Szerezhető hűségpontok: 50

Leírás és Paraméterek

Scott Kelby, a Photoshop User magazin szerzője és szerkesztője – és jelenleg a világ legnépszerûbb Photoshop írója – egy teljesen új szintre emeli a könyvét.

Teszi ezt, amikor a legújabb, legfontosabb és leghasznosabb Adobe Photoshop CS6 technikákat feltárja a digitális fotósok előtt.

A díjnyertes, eladási csúcsot döntő mû új, frissített változata valami olyat nyújt a digitális fotósoknak, amilyet eddig még egyetlen könyv sem nyújtott: mellébeszélés nélkül pontosan megmutatja „hogyan csinálja”. Nem különböző elméletek gyûjteménye, nem azt kéri az olvasótól, hogy kísérletezze ki a saját beállításait, vagy találja ki a megoldást saját magától. Ehelyett Scott, napjaink vezető digitális fotósai által használt egzakt technikákat mutat be, lépésről lépésre, és ami a legjobb, pontosan elmondja, mely beállításokat használja, mikor és miért. Épp ennek köszönhetően, e könyv előző verziói különböző fotósiskolákon és egyetemeken hivatalos segédanyagként használatosak.

Tanuld meg, hogyan csinálják a profik!
Scott Kelby minden évben több ezer profi fotósnak tanítja a Photoshop használatát, és szinte kivétel nélkül mindegyikük ugyanazokat a kérdéseket veti fel, ugyanazokkal a problémákkal és kihívásokkal szembesül – és pontosan ezekkel foglalkozik ez a könyv. Megtanulhatók belőle:

 A profik által ténylegesen használt élesítési technikák.
 Profi trükkök a leggyakoribb digitális fényképhibák gyors kijavítására!
 A lépésről lépésre haladó beállítás, amely garantálja, hogy a nyomat színei tökéletesen megegyeznek a képernyőn láthatókkal.
 A HDR (nagy dinamikatartományú) fotók feldolgozása a CS6 Merge to HDR Pro (Egyesítés HDR Pro fájlba) használatával.
 A CS6 tartalomérzékeny tulajdonságának elsajátítása.
 Film készítésének módja DSLR videókból a Photoshop CS6 új videó szerkesztő
funkciói által (letölthető fejezet).
 Hogyan dolgozzunk fel profin RAW képeket (és hogyan használhatók ki a CS6 új Camera RAW funkciói!).
 A fotósoknak szánt legújabb Photoshop speciális hatások (egy egész fejezet foglalkozik csak ezekkel!).
 Továbbá rengeteg olyan módszer, fogás, apró, „bennfentes” trükk, amellyel csúcsra járathatod a produktivitásodat!

Ráadásként Scott egy bónuszfejezetben leírja az általa használt CS6-os munkafolyamatot, az elejétől a végéig, és minden fejezet Penge Photoshop Tippekkel végződik, amelyekben olyan időkímélő, munkát könnyítő ötleteket találsz, amik valóban hasznodra lesznek. Ha digitális fotós vagy, és készen állsz a „szakma trükkjeinek” elsajátítására, amelyekkel a vezető profik is javítják, szerkesztik, élesítik, retusálják és bemutatják a képeiket, akkor épp a megfelelő könyvet tartod a kezedben.

Scott Kelby a Photoshop User magazin főszerkesztője, a National Association of Photoshop Professionals (NAPP) elnöke, az Adobe Photoshop Seminar Tour vezető oktatója, és az iparág egyik legnépszerûbb tanfolyamvezetője. Scott írta többek között az eladási listákat vezető The Adobe Photoshop Lightroom 4 Book for Digital Photographers, a Photoshop Down & Dirty Tricks, és a The Digital Photography Book (első, második, harmadik és negyedik rész) könyveket. Laza, angolosan lényegretörő tanítási stílusa által a Photoshop elsajátítása igazán szórakoztató. Évente több ezren tanulnak a kurzusain, első kézből származó információi vannak arról, hogy mely technikákra van a legnagyobb igény, és ezeket a könyvében meg is osztja az olvasóval

EAN 9789639929371
Márka Mikrosat
Google Kategória 784

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!