Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Scott Kelby - A Digitális Fotós könyv 2.

Ár:
3.190 Ft (3.038 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 29010002
Szállítási díj: 2.500 Ft
Elérhetőség: Azonnal elérhető
Várható szállítás: 2019. október 15.
Szerezhető hűségpontok: 32

Leírás és Paraméterek

Scott Kelby, a nagysiker Digitális Fotóskönyv els kötetének szerzje visszatért egy olyan új könyvvel, ami pont ott folytatja, ahol az els kötet abbahagyta. Ugyanabban a lényegretör, szakzsargont mellz stílusban ad azonnal alkalmazható tippeket, ami miatt az olvasónak "Aha, szóval így csinálják!" érzése támad, és ami az els kötetet a világ legsikeresebb digitális fotózásról szóló könyvévé tette.

Ez a könyv egy zseniális alapelvre épül. A szerz így írja le: "Ha együtt fotóznánk valahol, és azt kérdeznéd tlem, hogyan tudod elkerülni, hogy olyan fekete legyen a háttér a fotózott személy mögött amikor vakut használsz, nem kezdenék bele egy eladásba a vakuarányokról, vagy kezdeményeznék beszélgetést a vakuszinkronról és a hátsó rednyre való szinkronizálásról. Egyszeren csak az mondanám, hogy növeld a záridt 1/60-ad másodpercre, akkor jó lesz a háttér. A könyv is pontosan errl szól: mintha együtt fotóznánk, én pedig közben válaszolok a kérdéseidre, tanácsokat adok, és megosztom veled a korábban megtanult titkokat, ahogy egy barátommal tenném - a részletes technikai magyarázatok és szakzsargon nélkül.

Minden egyes oldal egyetlen, a fotóidat jobbá tev témát jár körül. Minden lapozás után egy-egy újabb profi beállítással, eszközzel vagy trükkel ismerkedsz meg, amik segítenek a képeidet kiállítható minségvé tenni. Ha már eleged van abból, hogy a képeid "elmennek", ha eleged van abból, hogy akárhányszor belenézel egy fotós magazninba, azt gondolod, "Az én képeim miért nem így néznek ki?", akkor ez a könyv neked való.

Ez nem egy elméleti könyv, nincs tele zavarba ejt szakkifejezésekkel és részletes leírásokkal. Ez a könyv arról szól, hogy mikor, és melyik gombot kell megnyomni, melyik beállítást kell használni. A könyv közel 200 féltve rztt fotóstrükkel segít lényegesen jobb, élesebb, színesebb és profibb képeket készítened.

Scott Kelby a számítástechnikai könyvei a világon a legeladottabbak (2004 óta minden évben). Scott a Photoshop User magazin szerkesztje és kiadója, a Photoshop Szakemberek Országos Egyesületének (National Association of Photoshop Professionals, NAPP) elnöke. A nagyûrûa tartott Photoshop User TV társmsorvezetje, és világszerte digitális fotózást és képalkotást oktat. Scott több mint 40 könyv díjnyertes szerzje, a nevéhez fzdik többek között a Photoshop könyv digitális fotósoknak, az iPod könyv, és a Scott Kelby hétpontos rendszere Adobe Photoshop CS3-hoz.
 

EAN 9789639929432
Márka Mikrosat
Google Kategória 784

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!