Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

manfrotto

2019. 07. 30. 14:59:54

Egyszerre csak kedvet kapunk a fotózáshoz. Egy haladó amatőr már olyan fotó apparátussal rendelkezhet, amelynek tárolása, hordozása megkívánja a fényképező táska beszerzését. Ha van fényképezőgépünk, akkor már lesz vaku és objektív is. Aztán ott a fényképezőgép állvány. 

Amikor igazán rákapunk a fényképezés ízére, jön a többi tartozék. Szinte észrevétlenül haladunk a hobbifotósból a haladó szint felé. Egyre jobban érdeklődünk a különféle fotós eszközök iránt, és leplezetlen irigységgel – és persze szakmai kíváncsisággal – figyeljük a profi fotósok technikai eszköztárát. Ebben a blogbejegyzésben a táskát fogjuk közelebbről szemügyre venni.

 

2017. 10. 19. 15:59:58
Tesztelésre került hozzám a Manfrotto Lykos Daylight nevű, kisméretű LED lámpája. Elsőre semmi extrának nem tűnt, egy a sok közül, ám kiderült, hogy egész bika és appal vezérelhető. Meg marha drága is.
2017. 10. 19. 11:00:01

Ehhh, mire helyesen begépeltem ennek a csodaállványnak a nevét (mit nevét?…ez már cikkszám!)… Szóval ez a híres-nevezetes 055 állvány új verziója egy frankó kis 3D fejjel, ennyi a sztori, amit az MK055XPRO3-3W bámulatosan egyszerű és könnyen megjegyezhető név rejt maga mögött.