Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Joe McNally - Kapd el a pillanatot

Ár:
3.890 Ft (3.705 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 29010007
Szállítási díj: 2.500 Ft
Elérhetőség: Azonnal elérhető
Várható szállítás: 2019. november 19.
Szerezhető hűségpontok: 39

Leírás és Paraméterek

Egy könyv, amely megállja a helyét a könyvespolcon és a tanteremben is!

Joe McNally, a világ egyik elsszámú profi digitális fotósa, akinek az elismert munkái többek között a Sports Illustrated, a Time és a National Geographic magazinok oldalain díszelegtek, új terepre merészkedik. Olyan fotós könyvet hozott létre, amilyet eltte még senki: vegyíti egy fotóalbum gazdag, magával ragadó képanyagát és elegáns tördelését olyan felbecsülhetetlen érték oktatóanyaggal, lényegre tör meglátásokkal és fotós titkokkal, amelyek rendszerint csak a legjobb oktatókönyvekben találhatók meg.

Amikor Joe nem a leghíresebb magazinoknak vagy a világ legkiemelkedbb cégeinek fotózik, akkor a tanteremben van, és világszerte mhelyfoglalkozásokon tanítja a helyszíni világítást és a környezeti portrézást. Ezeken a foglalkozásokon általában csak egy tucatnyi fotós vehet részt évente, de most ugyanezeket a technikákat Te is elsajátíthatod ebbl a könyvbl, amely életre kelti Joe szemináriumait és eladásait.

A könyvet igazán a "tanulás háromszöge" technika teszi egyedivé: (1) Joe a kép hátterét, koncepcióját egyetlen mondatba srítve adja el. Általában valahogy úgy kezddik, hogy "egyszer egy képszerkeszt a National Geographicnél azt mondta, hogy...", majd megosztja egyikét azoknak a szakmai trükköknek, amelyre csak az objektív mögött töltött évek kemény munkája tudja megtanítani az embert. Majd, (2) a szemközti oldalon láthatod Joe egyik zseniális képét, amely tökéletesen illusztrálja a technikát (némelyik ismers lehet magazinok címoldalairól). Végezetül (3) elmeséli a kép elkészültének történetét, kezdve onnan, hogy milyen felszerelést használt (objektív, blendenyílás, világítás, kiegészítk, stb.). Külön felhívja a figyelmet arra, hogy milyen buktatókba futhat bele az ember egy ilyen jelleg képnél, illetve elmondja, hogyan tudsz egy hasonló képet magad is létrehozni.

Ez a könyv azonban még ennél is többet ad. Ihletet. Kihívást. Információt. De talán ami a legfontosabb, hogy segít megérteni a fényképészetet és a fantasztikus képek készítésének mvészetét egy olyan szinten, amelyet nem gondoltál volna lehetségesnek. A könyv tele van "Aha!" pillanatokkal, amikor egy jó meglátás elolvasása után rájössz a lényegre. Sokkal közelebb hoz ahoz a csodálatos pillanathoz, amikor minden érthetvé válik: "amikor összeáll a kép".

Joe McNally egy nemzetközileg elismert fotós, aki 30 éves karrierje során a világ 50 országában dolgozott. Nagy részben olyan magazinoknak fényképezőett, mint a Time, a Sports Illustrated és a National Geographic. A 90-es évek közepén Joe a Life magazin belsős fotósa volt - ez volt az els nem szabadúszó helye 23 év alatt. Többek között olyan cégek megbízásából készített reklámfotókat, mint a Target, a Nikon, és a Sony. Joe az Alfred Eisenstaedt díj nyertese, és munkáját díjazta a Pictures of the Year International, a World Press Photo, The Art Directors Club, az American Photo, a Communication Arts, valamint a Graphis. Oktatási tevékenysége részeként szerte a világon mhelyfoglalkozásokat tart. Joe egyik legemlékezetesebb munkája, a Ground Zero Arcai Óriás Polaroid Gyjtemény, az egyik legjelentsebb mvészeti válasz a World Trade Centernél történt tragédiára.
 

EAN 9789639929012
Márka Mikrosat
Google Kategória 784

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!