Stúdióvakuk

studiovakuk-banner-01

BASIC stúdióvakuk

A Mikrosat Basic vakucsalád egyszerű kezelhetőségével, megbizhatóságával és kedvező árával lopta be magát vásárlóink szívébe. Minden Basic stúdióvakura 3 év garancia érvényes, beleértve a villanócsövet is!
Három különböző teljesítményben kapható (300, 600, 1000Ws), így bárki megtalálja az igényeinek megfelelő típust.

Megnézem a termékeket -->

Digital R stúdióvakuk

A Mikrosat Digital R vakucsalád kimagasló műszaki teljesítménye, extrém strapabírósága és kifinomult távvezérlő rendszerével a profi fotósok választása. Megbizhatóságát támasztja alá a készülékekre vonatkozó 5 év garancia mely kiterjed a villanócsőre is.
Négy különböző teljesítményben (300, 500, 700, 1200Ws) és két féle kivitelben (fejgenerátoros és boom) kapható. Fő jellemzői a gyors újratöltés, rövid villanási idő, nagy teljesítményátfogás, az akár 1000W-os beállítóizzó és távvezérelhetőség.

Megnézem a termékeket -->

Akkumulátoros stúdióvakuk

A mai trendek azt mutatják, hogy a kültéri modellfotózás egyértelműen kiemelkedő fotográfiai ágazat. Ennek megfelelően számos akkus nagy teljesítményű stúdióvakut kínálunk, mely a legtöbb esetben kényelmesebb megoldás több rendszervaku használatánál. Előnyük, hogy nagy teljesítményű akkumulátoraiknak köszönhetően több száz villanásra képesek. Fényterelő csatlakozással vannak ellátva, így a stúdióban már megszokott fényformálókról nem kell lemondani. Egyes típusok HSS gyorsszinkronra vagy akár TTL módra is képesek és még távvezérelhetőek is! A legnépszerübb termékek a Mikrosat Flash-Mob vakuk, Jinbei HD600V és a Cononmark i6T típusok.

Megnézem a termékeket -->

Broncolor stúdióvakuk, generátorok

A Svájci Broncolor cég a világ vezető vakugyártója, "High-tech" prémium készülékeinek és innovatív megoldásainak köszönhetően utánozhatatlan. A termékeik olyan élményt nyújtanak felhasználóiknak, melyről később már nem tud lemondani a felhasználója.

Megnézem a termékeket -->

Használt stúdióvakuk

Német partnercégünkel kötött megálapodás alapján nagy tételben veszünk át hibás vagy hibásnak vélt Walimex stúdióvakukat. Magyarországon Visico vagy Hunbright néven lehet ismerős. Minden vakut szervizünkben átvizsgálunk, a szükséges javításokat elvégezzük.
Minden vakura 1év alap garanciát vállalunk. Ez kedvezményes áron további 1 évvel bővíthető, illetve új vakucsővel is kérhető szintén igen kedvező áron.

Megnézem a termékeket -->