Állandófényű lámpák

studiovakuk-banner-01

Négy különböző kategóriában kínálunk állandófényű lámpákat. Nézd meg fő jellemzőiket és vállaszd ki a számodra leginkább megfelelőt!

Halogén lámpák

A halogén lámpák legnagyobb előnye a 100%-os színvisszaadás. Viszont komoly hőt termelnek emiatt ventillátoros hűtést igényelnek, a leadott teljesítményüknek megfelelő fogyasztásuk van és az izzók élettartama relatív rövid. Bowens csatlakozásuknak köszönhetően sokféle reflektorral és hőálló szoftboxokkal is használható. Színhőmérsékletük 3200K, teljesítményük szabályozható.

Tovább a termékekhez -->

HMI lámpák

A HMI (fém halogén) lámpák teljesen vibrálásmentes fényt adnak ki, felvett teljesítményük töredéke a leadottnak. Csekély a hőtermelésük. Bowens csatlakozásuknak köszönhetően számtalan fényformálóval használható. A Mikrosat HMI lámpák 4200K színhőmérséklettel rendelkeznek, teljesítményük fix. A Broncolor kínálatában elérhetőek szabályozható teljesítményű variációk is, melyeket rendelésre tudunk hozni.

Tovább a termékekhez -->

Kompakt fénycsöves lámpák

Olyan lámpák, melyek egy vagy több E27 foglalatú kompakt fénycsövet fogadnak. Előnyük a csekély fogyasztás, a kis áramfelvétel, hosszú élettartam.

Tovább a termékekhez -->

LED lámpák

Jelenleg a leggyorsabb ütemben fejlődő kategória, széles termékválaszték jellemzi. Tabló kialakítással és Bowens bajonnetes csatlakozással is kaphatók. Fényerejük változtatható, egyes típusoknál a színhőmérséklet is. Leadott teljesítményük többszöröse a felvettnek, jelentős hőt nem termelnek. Színvisszadásuk is közel 100%-os. A kisebb típusok akkumulátorról is üzemeltethetőek.

Tovább a termékekhez -->