Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Királynő fotózás 3000 méter felett

Királynő fotózás 3000 méter felett Bolíviában minden év február végén megrendezésre kerül a Karnevál, ahogy sok más dél-amerikai országban is ilyenkor van a szezonja az eféle ünneplésnek. A Broncolor segítségével elkészült kampányt mutatjuk most be.

A 3700 méteren fekvő, Világörökség része Oruro városa a bolíviai karnevál egyik fő helyszíne. Ezrek érkeznek külföldről is az itt tartandó eseményre, melynek egyik fénypontja kétség kívül a hagyományőrző, helyi tánccsoportok felvonulása.

Ezek közül is kiemelkedik a Caporales San Simon csapata. Ők minden évben megválasztják a "Reina"-jukat, vagyis Királynőjüket. Idén Marina Dupleichre esett a választás, akit Bolívia egyik leghíresebb fotósa, Danilo Balderrama kapott lencsevégre.

A kampányhoz Balderrama a Corani-tó partvidékét választották helyszínül. Felszerelésként egy Nikon D800E-t használt, Nikon 24-70/2.8 VR-el és Nikon 85/1.4-el. Világításhoz a Broncolor paletta széles skálájáról választott a fotós, egy külső fotózásra alkalmas MOVE 1200L-t, két MobiLED-et, ezekhez pedig egy Para 88 és P50 Reflector fényformálókat.

A képekkel igyekeztek a hagyományokat megidézni, a helyszínül szolgáló Cochabamba terület mintázatait visszaadni. A modern ruhakellékek mellé igazi andoki hagyományőrző, Aguyaos ruhadarabokat is választottak, megmutatva, hogy a divatban a tradició és a kultúra mindig kéz a kézben jár.