Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Termék tesztek

Részletes teszteket olvashatsz itt termékeinkről.
Szántai Balázs a Jinbei HD610 vakuról Szántai Balázstól kaptunk néhány fantasztikus képet és egy rövid összegzést a Jinbei HD610 vakuról és az ernyőként nyitható Jinbei Beautydishről
Teszt: Godox XPro rádiós kioldó I. rész Végre rátehettem a kezemet a Godox új XPro vezérlőjére. Az előző szállítmányból egy se maradt, mire észbe kaptam, hogy kérek egyet tesztelésre. Íme a Godox X1T utóda, vagy testvére...vagy a fene tudja mije, de lényeg, hogy jobb nála.
How-To: Fotózás ellenfénnyel Karl Taylor és Urs Recher bemutatja milyen az, amikor a modell egyben fényformáló is.
Így készült: Fitness fotózás Gigi Hadiddal Gigi Hadid topmodellt Monica May fotózta a Reebok számára. May elmagyarázza, hogyan segítette hozzá a világítási setupja ahhoz, hogy sokfajta képet tudjon lőni rövid idő alatt annak ellenére, hogy a napsütés nem volt épp együttműködő.
A nagy Godox teszt, avagy “Már Kína sem a régi”…szerencsére – IV. rész A nagy Godox teszt soron következő részében a Godox SLB60W akkumulátoros LED lámpát vizsgáljuk.
A nagy Godox teszt, avagy “Már Kína sem a régi”…szerencsére – III. rész A nagy Godox teszt e részében a Witstro széria jelenlegi legnagyobb és legerősebb modelljét, az akkumulátoros AD600B-t vizsgáljuk.
A nagy Godox teszt, avagy A Godox teszt második részében az eggyel nagyobb Witstro vakut vizsgáljuk: az eredeti, 360Ws-os AD360II-C-t.
Karl Taylor újabb portrévilágítást magyaráz Az alábbi videóban Karl elmagyarázza, hogy hogyan világította népszerű beauty fotóját.
Így dobd fel a portrévilágítást Az alábbi videóban a hölgy bemutatja, hogyan dobhatod fel a portréid megvilágítását.
A nagy Godox teszt, avagy Az alábbi és a következő tesztcikkben górcső alá vesszük a világ egyik, ha nem a leginnovatívabb vakugyártójának, a kínai Godoxnak a legfőbb termékeit. Egészen pontosan a Godox TT685 TTL rendszervaku, a Godox AD200 és a Godox AD360II TTL bare-bulb vakuk, illetve a Godox AD600B akkumulátoros TTL stúdióvaku tesztje következik.
A hosszú záridős fotózás alapjai Ebben az átfogó útmutatóban megismerkedhetsz a hosszú expozíciós képek készítésével Colby Brown útmutatásával. Ő végigvezet a tervezési folyamaton, a szükséges eszközökön és technikákon, ami szükséges ezeknek a lélegzetelállító képeknek az elkészítéséhez. Egy kis kreatív előkészítés, egy erős, megbízható állvány és csak az ég szabhat határt, hogy mit alkotsz.
The Flower of Light - Damien Krisl "The Flower of Light" címmel készítette el Damien Krisl új fotosorozatát és beauty videóját.
Így készült - (Low)Light Az Edison stílusú antik izzók újbóli elterjedésével én is kedvet kaptam kipróbálásukhoz. Izgalmas formájuk pedig fotóért kiáltott. Egy olyan képet képzeltem magam elé, ahol csak az égő élei látszanak, illetve benne izzó wolfram szál.
Királynő fotózás 3000 méter felett Bolíviában minden év február végén megrendezésre kerül a Karnevál, ahogy sok más dél-amerikai országban is ilyenkor van a szezonja az eféle ünneplésnek. A Broncolor segítségével elkészült kampányt mutatjuk most be.
Ha nincs nap, a vaku megoldja Tim Gerges dél-afrikai fotós egy instagram adatlapon talált rá modelljeire, majd a fotózás végére rájött, hogy milyen jól tette, hogy nem hagyta otthon a Broncolor mobil vakuját.
Teszt: Manfrotto Lykos LED lámpa Tesztelésre került hozzám a Manfrotto Lykos Daylight nevű, kisméretű LED lámpája. Elsőre semmi extrának nem tűnt, egy a sok közül, ám kiderült, hogy egész bika és appal vezérelhető. Meg marha drága is.
Teszt: Yongnuo YN660 manuális vaku

Nem is teszt, inkább összehasonlítás lesz a mai cikk, mely rávilágít arra, hogy miben különbözik az YN660 az YN560-IV-től, jobb-e, rosszabb-e, megéri-e ezt választani?

Teszt: Yongnuo YN622 II rádiós kioldó A Yongnuo a népszerű YN622C Canon-kompatibilis rádiós kioldójának Mark II-es új verzióját teszteltem, mely több tekintetben is fejlődött. Ennek jártam utána.
Teszt: Induro PHD3 Panhead hibrid állványfej A mai tesztben az Induro egy érdekes állványfejét láthatjátok, a PHD3 Panheadet, mely a gömbfejek gyorsaságát és a 3D fejek precizitását ígéri.
Korecz Márk
Teszt: Manfrotto MK055XPRO3-3W állvány 3D fejjel

Ehhh, mire helyesen begépeltem ennek a csodaállványnak a nevét (mit nevét?…ez már cikkszám!)… Szóval ez a híres-nevezetes 055 állvány új verziója egy frankó kis 3D fejjel, ennyi a sztori, amit az MK055XPRO3-3W bámulatosan egyszerű és könnyen megjegyezhető név rejt maga mögött.