Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Munkatársat keresünk

2019. 05. 23. 00:00:00

Eladó-e vagy?

Sosem akarsz unatkozni? Szeretnél fix fizut és mellé jutalékos pénzkeresési lehetőséget is? Akkor ez a TE munkád!⤵️

Ha nem szeretnél egész nap egy asztal mögött ülni, viszont jól kommunikálsz, szívesen fejlesztenéd tárgyalási és értékesítői skilljeidet és motivál, hogy eredményeket érj el akkor ez a neked való munka. Itt nem kell aggódnod a megélhetésed miatt, ha a hónapban épp nem úgy megy a szekér mint szeretnéd… A jutalékos rendszer mellett egy havi alapbért is ajánlunk.

Ez a munka szabadságot ad, te szervezheted meg a találkozóid, felkereshetsz számodra szimpatikus, cégünknek pedig hasznos potenciális vagy már meglévő partnereket, vagy ügyfeleket, kapcsolatokat építhetsz. Az üzletben is kibontakoztathatod eladói ambícióidat, egy fiatalos, pörgős, családias csapat tagja lehetsz. A vásárlók kiszolgálásán túl chateléssel, személyre szabott árajánlatok kiküldésével, telefonos kapcsolattartással is sikerélményeket szerezhetsz, napjaidat aktívan töltheted el.

Az új ötletekre mindig nyitottak vagyunk, haladunk a korral, és figyelembe vesszük a Te meglátásaidat is. Támogatjuk a tudásvágyad, szakmai irányú workshopokon, továbbképzéseken és oktatásokon való részvételedet. Az üzletünk Zuglóban, egy modern klimatizált irodaházban van, ahol gigabiteos net, konyha, Apple számítógépek, presszókávé, tea, bubis és bubitlan víz, hat telefonvonal mind vár arra, hogy használd őket, és minél több embernek tudj segíteni a vásárlás előtti döntésben. Ez egy hosszútávú együttműködési lehetőség win-win alapon.

Ahhoz hogy Te tölthesd be ezt a pozíciót magabiztos angol nyelvtudásra lesz szükséged (német pedig előny), hiszen mi egy nemzetközi vizeken is evező és egyre terjeszkedő cég vagyunk. 

Kell, hogy szeress emberekkel foglalkozni, hiszen mindennapjaidat értékesítés vagy tárgyalás töltené ki. 

Előny ha már rendelkezel értékesítési tapasztalattal. Amennyiben érdekel a munka és úgy érzed megvan benned minden a fönt leírtakból, küldj önéletrajzot a tibi@vaku.hu email címre. Örömmel fogadjuk a kreatív, figyelemfelkeltő önéletrajzokat.
 

Üdv,

A Mikrosat csapata